Технологічні процеси зварювального виробництва - Маршуба, В'ячеслав Павлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Курс лекцій з навчальної дисципліни «Технологічні процеси зварювального виробництва», в якому викладаються короткі теоретичні відомості по технологічним процесам, що використовуються у складально-зварювальних цехах, які дозволяють вирішити ряд практичних завдань по технології створення новітнього виробництва або оновлення існуючого підприємства. Курс лекцій містить список рекомендованих джерел та включає посилання на ресурси Інтернет. Для самостійного вивчення студентами денної, дистанційної та заочної форми навчання спеціальності «131. Прикладна механіка »за спеціалізацією «131-11. Зварювання та супутні процеси і технології», денної, заочної та дистанційної форми навчання.
Keywords: конспект лекцій; технологічні процеси зварювального виробництва; зварювальне виробництво; історія розвитку зварювання; класифікація основних видів зварювання; методи захисту при зварюванні