Линькова, Елена ЮрьевнаКратченко, А. С.2017-04-042017-04-042010Линькова Е. Ю. Тенденции развития предприятий кондитерской промышленности Украины в условиях мирового кризиса / Е. Ю. Линькова, А. С. Кратченко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ", 2010. – № 51. – С. 65-72.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28322У статті розглянуто тенденції розвитку підприємств кондитерської промисловості Україні. Визначено товарна стратегія для кондитерських підприємств в умовах світової кризи, проведена оцінка ефективності сегментів ринку кондитерських виробів.Tendencies of development of the enterprises of the Ukrainian confectionery industry are considered in the article. Commodity strategy for the confectionery enterprises in the conditions of world crisis is defined; the efficiency of segments of the market of confectionery products has been estimated.ruконкурентоспособностькондитерские изделиякондитерский рынокпокупательский спросторговая маркатоварная стратегияТенденции развития предприятий кондитерской промышленности Украины в условиях мирового кризисаArticle