Актуальний психоемоційний стан кризисних сімей, розлучених жінок та жінок зі звичайних сімей - Фальова, О. Є. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті описуються результати дослідження актуального психоемоційного стану кризисних сімей та розлучених жінок, визначається наявна симптоматика за показниками психопатологічної симптоматики, психосоціального стресу, тривоги та депресії жінок та чоловіків у кризисних сім’ях та розлучених жінок. Результати дослідження жіночих вибірок порівнюється з результатами дослідження психоемоційних станів жінок зі звичайних сімей. На основі аналізу результатів дослідження складений психологічний портрет жінок та чоловіків із кризисних сімей, жінок зі звичайних сімей та розлучених жінок за їх психоемоційним станом.
The current emotional state of crisis families, divorced women and women from ordinary families
Keywords: психопатологічна симптоматика; тривога; депресія; кризисні сім’ї; emotional state; psychiatric symptoms; psychosocial stress; crisis families; divorced women; psychological portrait