Розробка протипилового фільтрувального респіратора - Чеберячко, Юрій Іванович; Чеберячко, Сергій Іванович; Книш, І. М.; Радчук, Д. І.; Столбченко, О. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Запропоновано алгоритм проектування каркасу півмаски ПФР, який складається з чотирьох етапів.

An algorithm for designing the frame of the FIU half mask, which consists of four stages.
Development of anti-dust filter respirator
Keywords: респіратор; фільтри; лабораторні умови; пил; respirator; filters; laboratory conditions; dust