Моніторинг стану довкілля за допомогою безпілотних літальних апаратів - Шиян, І. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Розглянуто ефективність застосування БПЛА в системі екологічного моніторингу.

The efficiency of UAV in the environmental monitoring system is considered.
Environmental monitoring using unmanned aerial vehicles
Keywords: БПЛА; екологічна безпека; забруднення; моніторинг; UAV; ecological safety; pollution; monitoring