Спосіб збезводнення зернистих матеріалів - Білецький, Володимир Стефанович; Скибенко, Віталій Миколайович; Сергєєв, Павло Всеволодович (ДП "Український інститут промислової власності", 2002)
Спосіб збезводнення зернистих матеріалів, що включає обробку матеріалу в газовому потоці, який відрізняється тим, що матеріал змішують з газовим потоком у робочій камері інжектора, суміш подають через розгонну трубку в бункер, який провітрюють.
Keywords: патент; винахід; збагачення корисних копалин; дрібнодисперсне вугілля; газові потоки; вологість