Світовий досвід комерціалізації інноваційних технологій - Євсєєв, Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В доповіді доведено, що для успішної комерціалізації інновацій потрібна розвинута система механізмів економічного, управлінського та організаційного характеру. Вивчення міжнародного досвіду комерціалізації дозволяє оцінити та адаптувати різноманітні підходи до управління інноваційною діяльністю – як із залученням держави, так і за допомогою непрямої матеріальної підтримки у сфері створення, розвитку та функціонування об’єктів інноваційної інфраструктури
Keywords: комерціалізація; світовий досвід; інноваційна діяльність; адаптація; промислові підприємства; комерціалізація інновацій