Вибір раціонального розподілу потоків поїздів по залізничному полігону - Мозолевич, Г. Я. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті виконані дослідження впливу розподілу потоків поїздів по ланкам залізничного полігону на економічні показники, формалізована та вирішена задача вибору маршрутів пропуску поїздопотоків.

The impact of flow distribution of trains on the railway polygon sections on the economic indicators have been performed in this article. The problem of selecting routes of the trainflows was formalized and solved.
Keywords: прибуток залізниць; вибір маршрутів; задача оптимізації; економічні показники; distribution of flows; earnings of railways; choice of route optimization problem; train polygon