Формування параметрів якості поверхні при ізостатичному поверхневому деформуванні - Семеняко, О. Г.; Чередніков, О. М. (НТУ "ХПІ", 2014)
Визначені взаємозв’язки основних параметрів якості маложорстких кілець з пористих спечених композицій з конструктивно-технологічними параметрами обробки при ізостатичному поверхневому пластичному деформуванні. Запропоновані розрахункові формули для визначення основних параметрів якості поверхневого шару при ізостатичному поверхневому пластичному деформуванні.

Identified the main parameters of the relationship aslow rigidity rings porous sintered compositions of design and technological parameters of processing for isostatic surface plastic deformation. Proposed formulas to determine the basic quality parameters of the surface layer in the isostatic surface plastic deformation.
Formation parameters of quality surface to surface isostatic deformation
Keywords: кільця маложорсткі; композиції пористі; композиції спечені; деформування пластичне; low rigidity rings; isostatic deformation; surface deformation; surface quality