До питання створення системи управління соціального захисту у військових формуваннях України - Корольов, С. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
В даній статті висвітлюються питання нормативного визначення, функціонування та розвитку системи соціального захисту військових формувань України.

The questions of the normative fixing of functioning and development of the system of social defence of the soldiery formings of Ukraine light up in the article, here pointed it basic components and elements.
Keywords: знання наукові; теорія; термін; методологія