Цілі та засоби реалізації маркетингового аудиту - Кучіна, Світлана Едуардівна; Частій, Дар'я Владиславівна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто мету та засоби маркетингового аудиту, виявлено основні характеристики маркетингового аудиту - всеосяжність, систематичність, незалежність, періодичність. Запропоновано приблизний формат проведення комплексного маркетингового аудиту на підприємстві.

An aim and facilities of marketing audit are considered in the article, basic descriptions of marketing audit - systematic character, independence, periodicity are educed. The exemplary format of realization of complex marketing audit offers on an enterprise.
Keywords: самоаудит; політика маркетингова; стратегія; ринок; маркетинг-мікс; marketing audit; marketing politics; strategy; market; marketing-mix