Робоча програма навчальної дисципліни "Основи математичного моделювання систем безпеки" - Мілевський, Станіслав Валерійович (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни “Основи математичного моделювання систем безпеки" – формування теоретичних знань з основ моделювання систем безпеки, засвоєння студентами основних підходів і принципів побудови моделей та надбання навичок їх застосування для вирішення задач моделювання, що виникають при розробці інформаційних систем та систем безпеки.
Keywords: інформаційно-комунікаційні системи; інформаційна безпека; кібербезпека; захист інформації; політики інформаційної безпеки