Экспериментальные исследования автотопливозаправщика АТЗ-22 - Глинин, Г. П. (НТУ "ХПИ", 2006)
Запропоновано технологію разрахунково-експериментального дослідження напружено-деформованого стану цистерни автотопливозаправника АТЗ-22. Наведено результати експериментальних досліджень, що можуть бути використані для обґрунтування розрахункових моделей цистерн топливозаправників.

Technology of calculating-experimental research of stressed-deformed state of ATZ-22 bowser cistern is offered. The results of experimental researches which can be used for grounds of calculating models of bowser cisterns are presented
Keywords: самолеты; наземное обслуживание; автоцистерна; расчетные модели; конструктивные решения; динамические напряжения