Технології захисту очей від "синього світла" - Черкасова, Е. С.; Мамонтов, О. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Обґрунтовано шкоду випромінювання від компьютерів та вирішення цієї проблеми.

The harm of screen radiation and the solution to this problem are substantiated.
Eye protection technologies against "blue light"
Keywords: випромінювання; синій спектр; комп'ютерні окуляри