Методи розрахунків сучасних мультипаливних котлів - Єфімов, Олександр В'ячеславович; Каверцев, Валерій Леонідович; Дягілєв, Вадим Олександрович (My University, 2017)
У навчальному посібнику на основі проведених досліджень розглянуті тенденції розвитку енергетичної ситуації у світі та в Україні. Наведенні статистичні данні що до використання палива в світі та Україні, а також існуючі галузеві проблеми та шляхи їх вирішення на основі залучення альтернативних та вторинних енергетичних ресурсів. Представлені основні розрахунки мультипаливних котлів. Навчальний посібник призначений для аспірантів, магістрів і студентів різних технічних спеціальностей, пов'язаних з теплоенергетичною галуззю знань.
Keywords: енергозабезпечення; традиційні енергоносії; відновлювальні джерела енергії; джерела енергії; вторинні енергетичні ресурси; енергетичні ресурси; паливо-енергетичних ресурси України; котельні агрегати; теплогідравлічний розрахунок котла; аеродинамічний розрахунок котла; розрахунки на міцність; охорона праці; охорона навколишнього середовища