Мала, В. В.Бєлих, Ірина АнатоліївнаОгурцов, Олександр Миколайович2020-02-172020-02-172019Мала В. В. Удосконалення біотехнології виробництва масла кисло-вершкового / В. В. Мала, І. А. Бєлих, О. М. Огурцов // XIII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 19-22 листопада 2019 р. / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 460.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44423ukпастеризовані вершкизбиваннябіологічне сквашуваннягомоферментативні молочно-кислі бактеріїУдосконалення біотехнології виробництва масла кисло-вершковогоThesis