Ivanova, A.Belinska, AnnaPan, K.2024-01-022024-01-022023Ivanova A. Improvement of biotechnological interesterification process of fat mixtures / A. Ivanova, A. Belinska, K. Pan // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 503.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72449enfat mixturesinteresterificationbiotechnological processesfood productsfats modificationcatalytic processestriacylglycerolsfat compositionstransesterified fatsbiocatalytic transesterificationenzymatic processestechnological processesжирові сумішіпереетерифікаціябіотехнологічні процесипродукти харчуваннямодифікація жирівкаталітичні процеситриацилгліцеринижирові композиціїтрансетерифіковані жирибіокаталітична переетерифікаціяферментативні процеситехнологічні процесиImprovement of biotechnological interesterification process of fat mixturesArticle