Формування циклу контролінгу на промисловому підприємстві - Ходирєва, Оксана Олегівна (ФОП Головко О. А., 2019)
При впровадженні системи контролінгу на підприємстві він виконує функцію основного постачальника інформації для управління підприємством та охоплює усі області діяльності підприємства (контролінг інвестицій, маркетинговий контролінг, контролінг фінансів, стратегічний контролінг та ін.). Контролінг, перебуваючи на перетині обліку, аналізу, інформаційного забезпечення, контролю і координації, орієнтує зусилля підприємства в напрямку досягнення встановлених цілей.
Keywords: розвиток; промисловість; контролінг; мотивація інноваційної діяльності