Інтерактивна технологія вимірювання домінуючого типу організаційної культури університету - Дудар, А. Ю.; Мещанінов, О. П. (НТУ "ХПІ", 2015)
Представлено інтерактивну технологію вимірювання домінуючого типу організаційної культури з використанням автоматизованої веб-системи підтримки планування розвитку університету, що синергетично поєднує традиційні моделі визначення домінуючого типу організаційної культури, психокорекцію, оцінку управлінських характеристик, визначення життєвого циклу для планування сталого розвитку університету та побудову колективної інтегральної оцінки.

The interactive assessment technology of the dominant organizational culture style using automated web-system of university development planning that synergistically combines traditional models of determining the dominant organizational culture style, psychological correction, evaluation of management performance, determine the life cycle planning for sustainable development of the university and creatation collective integral assessment are presented.
Interactive technology for assessment the dominant organizational culture style of university
Keywords: діагностика; оцінка; колективна інтегральна оцінка; життєвий цикл; сталий розвиток; diagnosis; measurement; assessment; collective integral assessment