Выделение групп мониторов, различающихся по электромагнитным характеристикам - Будянская, Э. Н.; Снурников, М. Я.; Максюта, Наталия Валерьевна (НТУ "ХПИ", 2005)
В статті розглядаються питання впливу електромагнітних полів ВДТ на здоров’я користувачів. Запропоновані підходи що до виділення груп моніторів, відрізняючихся по електромагнітним характеристикам.

The present article considers problems of influence of VDU electromagnetic fields on user’s health. The approaches to selection of monitor groups differentiating by electromagnetic characteristics are offered.
Keywords: видеодисплейные терминалы; электронно-лучевая трубка; гигиенические показатели; пользователь