Взаємодія технічних і програмних засобів при управлінні розподілом трафіка - Косенко, В. В.; Кучук, Ніна Георгіївна (Харківський університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, 2016)
У статті проаналізовані питання взаємодії технічних і програмних засобів при застосуванні різних методів та алгоритмів управління розподілом трафіка. Запропоновано схему організації збору, обробки та передачі інформації в системі управління, котра дозволяє модифікацію процесу на рівні системних регуляторів. Проведено експериментальні дослідження, які показали доцільність застосування адаптивної технології управління трафіком, яка враховує взаємодію технічних та програмних засобів інформаційнотелекомунікаційної мережі.

The questions of interaction of hardware and software in the application of different methods and algorithms for traffic control division. The scheme of collecting, processing and transmitting information management system that allows modification process at the level of systemic regulator. Experimental studies that demonstrated the feasibility of adaptive traffic management technology that considers the interaction of hardware and software tools information and telecommunication network.
Interaction hardware and software while control traffic distribution
Keywords: інформаційно-телекомунікаційної мережі; регулятори; програмне забезпечення; інформаційні технології; traffic engineering; information and telecommunication network; regulator