Особливості прийняття управлінських рішень у менеджменті - Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (ФОП Томенко Ю. І., 2019)
Сучасна наука про управління, а разом з нею теорія прийняття управлінських рішень виникли після того, як з'явилися організації в сучасному розумінні. Сучасні організації відрізняються від організацій старого типу великим кількість керівників вищої та середньої ланки, а також наявністю порівняно невеликої кількості фахівців, які, не будучи керівниками, в силу делегованих їм повноважень повинні приймають важливі для організації управлінські рішення.
Keywords: колективна робота; раціональність; управління підприємством