Питання організації дистанційного навчання студентів з фізичного виховання в дистанційних умовах - Джерелій, В. В. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Дослідження спрямоване на виявлення основних підходів до організації фізичного виховання в дистанційних умовах. Визначенні впливу занять занять фізичною культурою на особисті та фізичні якості студентів в умовах дистанційного навчання.
Keywords: студент; викладач; смартфон; заняття; student; teacher; smartphone; occupation