Дослідження ринку асинхронних електродвигунів - Кобєлєв, Валерій Миколайович; Косенко, Андрій Васильович; Якушко, Ангеліна Євгенівна (ФОП Панов А. М., 2020)
Доведено, що за останні декілька років в два рази виросло виробництво асинхронних електродвигунів. Паралельно йде розвиток зовнішніх ринків: з 2008 по 2018р. обсяг експорту зріс на 60%.
Keywords: попит; пропозиція; ціна; ефективність