Методика визначення схем включення лічильників електроенергії з урахуванням її якості спільно в ланцюгах напруги і струму - Гриб, Олег Герасимович; Довгалюк, Оксана Миколаївна; Калюжний, Дмитро Миколайович (Вінницький національний технічний університет, 2011)
Наведено методику і алгоритм визначення схем включення лічильників електроенергії спільно в ланцюгах напруги і струму, які враховують її якість і випадковий характер зміни кута навантаження.
Keywords: потужність реактивна; напруга; навантаження