Інтелектуальний потенціал суспільства: сутність, структура та шляхи використання - Яворська, Л. М. (НТУ "ХПІ", 2009)
В статті проаналізовано сутність та структуру інтелектуального потенціалу суспільства і визначено шляхи його використання в у мовах сучасної України.

The article analyzes the nature and structure of the intellectual potential of society and defined by its use in modern Ukraine.
Keywords: інтелектуальний капітал; гуманітарний капітал; інновації; постіндустріальна економіка