Васьковець, Людмила АнтонівнаКостюков, В. М.2023-10-222023-10-222023Васьковець Л. А. Особливості оцінювання умов праці в закладах громадського харчування / Л. А. Васьковець, В. М. Костюков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 335.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/69987ukпрофесійні ризики працівниківзаклади громадського харчуванняшкідливі умови праціпідприємства ресторанного господарстваоцінювання умов працікомбіновані робочі місцяклас шкідливості праціграфіки виходу на роботунебезпечні для здоров'я умови праціаудит умов праціохорона працінераціональна ораганізація праціОсобливості оцінювання умов праці в закладах громадського харчуванняArticle