Інформаційні технології на підприємстві - Кузьминський, Костянтин Миколайович; Мехович, Сергій Анатолійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Доведено, що інформаційні технології (ІТ) відіграють ключову роль у розвитку сучасного виробництва. Результати проведеного дослідження дозволяють виявити та обґрунтувати основні напрямки впливу ІТ на ефективність виробничих процесів та підвищення конкурентоспроможності промислових підприємств.
Keywords: інформаційні технології; діджиталізація; вдосконалення; методи; ефективність; підприємства