Дослідницький тренінг: інноваційна стратегія, генерація ідей, управління мотивацією - Савченко, Ольга Ігорівна; Калантарідіс, Крістос; Нестеренко, Роман Олександрович; Побережна, Катерина Вікторівна (ТОВ "Щедра садиба плюс", 2015)
В навчально-методичному посібнику розкриті сучасні підходи до формування інноваційних стратегій, розвитку та пошуку креативних ідей, особливості управління мотивацією персоналу для забезпечення іноваційних процесів підприємств. Матеріал викладено на основі освітніх тренінгових технологій та сучасної інноваційної WEB платформи IDEAS MARKET. Призначено для студентів напряму підготовки 0305 «Економіка та підприємництво», спеціальності 6.030505 «Управління персоналом та економіка праці» та спеціалістів з економіки та управління.

In the Training Handbook new approaches to the formation of innovative strategies, development and search for creative ideas, especially the motivation of personnel management for innovation processes are submitted. The material contained on the basis of educational training technologies and modern innovation WEB platform IDEAS MARKET. Created for field of study 0305 "Economy and Entrepreneurship" students, specialty 6.030505 "Personnel Management and Labor Economics" and experts in economics and management.
Research training: innovation strategy, idea generation, motivation management
Keywords: середовище освітнє; середовище інноваційне; стратегія інноваційна; управління ідеями; управління мотивацією; платформа навчальна; IDEAS MARKET