Міжнародні стандарти фінансової звітності - Геворкян, Артем Юрійович; Другова, Олена Сергіївна; Клепікова, Світлана Володимирівна; Татаринцева (Курбатова), Юлія Леонідівна (My University, 2021)
На теперешній час кожен господарюючий суб‘єкт, здійснюючи свою діяльність, має на меті отримати максимальний прибуток при мінімальних витратах. Тому будь-який підприємець повинен вміло використовувати дані фінансової звітності, оскільки на їх основі можна ретельно розглянути й оцінити фінансовий стан підприємства та прийняти виважені управлінські рішення. Фінансова звітність також є необхідною для зовнішніх і внутрішніх користувачів, оскільки, забезпечує їх повною, правдивою та неупередженою інформацією про господарюючий суб‘єкт. Метою текста лекцій є формування теоретичних знань і практичних навичок складання фінансової звітності суб’єктів господарювання за міжнародними стандартами.
Keywords: текст лекцій; нематеріальні активи; консолідована звітність; доходи; витрати; бухгалтерський облiк; інвестиційна нерухомість