Особливості бухгалтерського обліку в Польщі для українських спеціалістів - Зборщик, Тетяна Леонідівна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (ФОП Томенко Ю. І., 2022)
Польський ринок праці для бухгалтерів-українців дещо відрізняється від звичного вітчизняного. Українські бухгалтери, виступаючи фахівцями широкого профілю, є конкурентоспроможними у Польщі. Тому, з позиції перспектив отриманого досвіду закордоном, доцільно відзначити, що повернувшись в Україну, такі бухгалтери будуть більш затребувані ніж їх колеги, що не мають досвіду роботи в іншій державі.
Keywords: облік; бухгалтер; бухгалтерські послуги; аудит