Варанкіна, Олександра ОлександрівнаТонюк, Марина ЛеонідівнаКосс, А. Н.2014-08-282014-08-282014Варанкіна О. О. Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типу / О. О. Варанкіна, М. Л. Тонюк, А. Н. Косс // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 7 (1050). – С. 181-184.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8403Досліджено технологію високогустинного пивоваріння. Встановлено вплив вмісту сухих речовин в початковому суслі та норми задачі кориці на органолептичні показники напою бродіння.The high-gravity brewing technology is investigated. The effect of the first wort concentration and quantity of cinnamon on organoleptic evaluation of fermentation beverage is investigatedukнапої бродінняслабоалкогольні напоїспеціальне пивовисокогустинне пивоварінняпивне суслоspecial beerhigh-gravity brewingwortДослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типуStudy of cinnamon quantity effect on quality of special beerArticle