Потенційні небезпеки у поводженні з нафтовим шламом - Рубель, М. В.; Мартиненко, О. Г.; Вамболь, Сергій Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Обґрунтовано доцільність та необхідність визначення потенційних небезпек у поводжені з нафтовим шламом. Запропоновано розробку системи технологічної безпеки, що поєднує профілактику загальних небезпек і охорону праці.

The importance and necessity of identifying potential problems in dealing with naphtha sludge is emphasized. The development of a technological safety system has been proposed, which will contribute to the prevention of hidden problems and the protection of waste.
Potential hazards in oil-containing sludges
Keywords: небезпеки; охорона праці; технологія поводження з нафтовим шламом; safety concerns; waste protection; technology for handling naphtha sludge