Алгоритми та структури даних - Бульба, Сергій Сергійович; Бречко, Вероніка Олександрівна; Далека, Валентина Дмитрівна (ФОП Петров В. В., 2021)
Викладено основні структури даних, розглянуто питання аналізу алгоритмів, способи досягнення максимальної асимптотичної продуктивності алгоритмів. Матеріал проілюстровано практичними прикладами, до всіх розділів наведено необхідні задачі та вправи. Для студентів спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія".
Keywords: навчально-методичний посібник; файлові типи даних; використання дерев; алгоритми обробки дерев; обчислювальна складність; вирівнювання даних