Розвиток інноваційного стартап підприємництва в малому бізнесі - Проскурня, Олена Михайлівна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що найбільш сприятливим ґрунтом для розвитку інноваційного стартап-підприємництва є сфера малого та середнього бізнесу. Для ефективної реалізації розроблених заходів на таких підприємствах необхідно подолати існуючі в їх діяльності проблеми.
Keywords: стартап-проекти; проблеми; міжнародний бізнес; мале підприємництво