Підвищення інформативності даних через розвиток звітного інформаційного забезпечення управління людським капіталом - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Харківський інститут банківської справи Університету банківської справи Національного банку України, 2013)
Обґрунтовано необхідність підвищення інформативності даних через розвиток звітного інформаційного забезпечення управління людським капіталом господарюючого суб'єкта для забезпечення ефективності подальшого реформування бухгалтерської звітності з урахуванням вимог користувачів економічної інформації.

The necessity of more informative reporting of data through the development of report informational support of human capital management of business entity to ensure the effectiveness of further reform of financial statements to meet the requirements of economic information users.
Increase of data information value by means of development of reporting information providing management of human capital
Keywords: бухгалтерський облік; звітність; людський капітал; інформаційне забезпечення; управління капіталом; accounting; human capital; informational support; capital management