Інтелектуально-інформаційні системи: поняття і класифікація - Білоцерківський, Олександр Борисович; Соснов, Ігор Ігорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Розглянуто поняття інформаційної системи та штучного інтелекту. Сформульовано мету використання інтелектуально-інформаційних систем для управління торговельними підприємствами. Визначено характерні ознаки цих систем. Наведено класифікацію інтелектуально-інформаційних систем згідно визначених ознак.
Keywords: інформаційна система; штучний інтелект; товарно-матеріальні цінності; СRM-технології; інтелектуально-інформаційна система; класифікація інформаційних систем