Практичні проблеми фінансування охорони здоров'я в Україні - Портна, Оксана Валентинівна (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто практичні проблеми фінансового забезпечення медичної галузі України. Розширено класифікацію фінансових ресурсів закладів охорони здоров'я, враховуючи багатогранність фінансово-економічних відносин, багатоканальність фінансування та різноманіття його проявів

Considered practical problems of financial security of medical field in Ukraine. Expanded the classification of financial resources of medical institutions taking into account all sides of financial and economical relations, multi-channal financing and its variosity
Keywords: фінансове забезпечення; багатоканальність фінансування; класифікація фінансових ресурсів; заклади охорони здоров'я; financial security; multi-channal financing; classification of financial resources; health care institutions