Аналіз динаміки системи керування електровибуховим перетворенням енергії на основі нечіткої логіки - Козирєв, Сергій Сергійович; Овчиннікова, Лариса Єфремівна (НТУ "ХПІ", 2009)
Представлено систему автоматичного керування електровибуховим перетворенням енергії на основі нечітких регуляторів. Проведено аналіз динаміки, визначено параметри, які впливають на характер поведінки системи. Дано рекомендації щодо вибору параметрів системи керування, які забезпечують необхідну якість перехідних процесів.

The automated control system, based on fuzzy-logic, was developed for the discharge energy conversion. The analysis of dynamics of developed system was done. The conditions of system’s behavior change were defined. The recommendations of determination of parameters which provide required quality of transients were given.
Keywords: регресійна лінеаризована модель; fuzzy-апроксимація; методи; динаміка