Вплив складу електроліту на фізико-хімічні властивості аноду на основі оксиду плюмбуму (IV) - Антонов, О. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Досліджено вплив складу електроліту на фізико-хімічні властивості осаду оксиду плюмбуму (IV) осадженого з нітратного, лужного, комплексного лужного електроліту, та лужного модернізованого електролітів, за допомогою електронної мікроскопії. Порівняно структуру і проведені ресурсні випробування отриманих осадів.

The explored influence of the composition of the electrolyte on physico-chemical characteristic dioxide lead precipitated from nitrate, alkaline, complex alkaline electrolyte, and alkaline modernized electrolyte by means of electronic microscopy. Compared the structure and conducted resource tests of coatings obtained.
Keywords: анодні матеріали; електронна мікроскопія; струмопідвод; електроосадження; комплексний лужний електроліт