Особливості вивчення AutoCAD 2014 в межах дисципліни нарисна геометрія, інженерна та комп’ютерна графіка в НТУ "ХПІ" - Адашевська, Ірина Юріївна; Краєвська, Олена Олександрівна (My University, 2016)
У статті розглядається методика викладання дисципліни "Нарисна геометрія, інженерна та комп'ютерна графіка", яка розробляється на кафедрі геометричного моделювання та комп'ютерної графіки Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут".

The article considers the technique of teaching of discipline "Descriptive geometry, engineering and computer developed" at the chair of geometric modeling and computer graphics of the National technical University "Kharkiv Polytechnic Institute".
Keywords: підготовка фахівців; професійна підготовка; навчальний процес; педагогічні технології