Методичні вказівки для самостійної роботи студента та виконання індивідуального завдання з дисципліни "Регіональна екологія та природокористування" - Забіяка, Наталія Анатоліївна; Махоніна, Оксана Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Регіональна екологія та природокористування є важливою дисципліною, яка передбачає вивчення базових понять природокористування, а саме загальної ситуації у сфері навколишнього середовища в Україні для захисту довкілля у національному, місцевому, регіональному і глобальному вимірі, та формування екологічної політики та вирішенні екологічних питань. Дані методичні вказівки регулюють питання самостійної роботи студента, зміст та оформлення такого виду індивідуального завдання як «реферат» та вимог до створення презентації за темою реферату.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; індивідуальні завдання; зегіональна екологія та природокористування; природокористування; навколишнє середовище; захисту довкілля