Економічна стійкість, її сутність, складові та механізм досягнення - Гончарова, Т. В.; Погорєлов, Ігор Миколайович (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті обговорюються теоретичні питання економічної стійкості підприємства, структура та механізм її забезпечення.

The theoretical questions of economic firmness of enterprise, structure and mechanism of its providing are studied in the article.
Keywords: стійкість підприємства; системність; гнучкість; підприємство; ринок