Науково-організаційна діяльність академіка В. І. Атрощенка в розробці та впровадженні технології азотної кислоти - Гринь, Світлана Олександрівна; Кузнєцов, Павло Володимирович (НТУ "ХПІ", 2004)
Проаналізовано науково-організаційна робота академіка В. І. Атрощенко з організації та проведення Всесоюзних семінарів з удосконалення агрегатів виробництва азотної кислоти. Показана значна роль вчених Харківського політехнічного в дослідженнях, розробці і впровадженню нових технологій HNO3
Keywords: Атрощенко Василій Іванович; промисловість азотна