Управлінські технології: адаптивний маркетинговий менеджмент - Ткачова, Надія Петрівна; Косенко, Софія Андріївна (Київський національний університет культури і мистецтв, 2024)
Визначено, що важливим напрямком забезпечення ефективності виробничо-комерційної діяльності промислового підприємства є маркетинговий менеджмент. В його арсеналі є безліч новітніх підходів, використання яких дозволяє, по перше, удосконалити загальну систему менеджменту на підприємстві; по-друге, створити і розвивати нові напрямки роботи з стейкхолдерами і в першу чергу з споживачами своєї продукції; по-третє, суттєво підвищити ефективність і результативність своєї виробничо-комерційної діяльності.
Keywords: управлінські технології; маркетинговий менеджмент; адаптивні стратегії