Інноваційні перспективи розвитку агропромислового комплексу - Долина, Ірина Володимирівна; Черноусов, Олексій Ігорович (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2025)
В доповіді доведено, що розвиток агропромислового комплексу в сучасних умовах неможливий без впровадження інноваційних рішень. Використання новітніх технологій, зокрема цифрових рішень, біотехнологій, розумного землеробства та екологічно чистих підходів, сприяє підвищенню ефективності виробництва, зниженню негативного впливу на довкілля та підвищенню конкурентоспроможності аграрного сектору.
Keywords: аграрний бізнес; АПК; розвиток; інновації; сільськогосподарські підприємства