Місцеві фінанси : методичні рекомендації до вивчення дисципліни та тематика індивідуальних завдань для студентів заочної форми навчання - Мурашко, Ірина Миколаївна (My University, 2012)
Завдання курсу полягає у вивченні суті і значення місцевих фінансів, засад їхнього функціонування як одного з дійових важелів економічної політики місцевих органів самоврядування; набуття вмінь аналізувати використання доходів органів місцевого самоврядування.
Keywords: бюджети місцеві; ресурси фінансові; фінансування видатків; самоврядування місцеве; відносини міжбюджетні; управління фінансами