Дослідження розподілу рухливості населення значних міст - Іванов, І. Є.; Рогальський, Р. Б. (НТУ "ХПІ", 2015)
Досліджено фактори, що впливають на рухливість населення. Проведено експериментальні дослідження щодо визначення розподілу реалізації рухливості населення, на основі яких встановлено, що основними видами переміщень населення м. Львова є піші переміщення та поїздки в МПТ. Визначено діапазон розподілу загальної та транспортної рухливості населення. Отримано усереднені значення коефіцієнтів користування транспортом та міським пасажирським, особистим й таксомоторним транспортом.
Keywords: переміщення; транспорт пасажирський; Львів