Земелько, Марія ЛеонідівнаБухкало, Світлана Іванівна2023-01-292023-01-292022Земелько М. Л. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин в рецептурах шоколданих глазурей та виробів / М. Л. Земелько, С. І. Бухкало // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 428.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61812ukтехнологічна якість шоколадної глазурікількісні показникиповерхнево-активні речовинив'язкість глазуріглазуруванняоптимізація складу продуктівоптимізація властивостей продуктівтехнологія виробництваякість продукціїінноваційні системипроектування складу продуктівраціональний склад рецептурирецептура шоколадної глазуріхарчові технологіїОбґрунтування використання поверхнево-активних речовин в рецептурах шоколданих глазурей та виробівThesis