Лабораторний практикум з курсу "Дослідження та підземний ремонт свердловин" - Римчук, Данило Васильович; Бурова, Марина Яківна; Тищенко, О. В.; Кущ, А. І.; Пономаренко, В. В. (My University, 2020)
Лабораторний практикум складається з двох комплектів лабораторних робіт з тестування матеріалів для проведення гідрозриву в свердловині. Практикум регламентує порядок тестування гелю та пропантів, що використовується при гідророзриві пласта. Призначений для студентів 5 курсу навчання, рівня «магістр», спеціальності 185 «Нафтогазова інженерія та технології» .
Keywords: лабораторний практикум; хімічні технології; кислоти; насипна щільність; гелі; пропанти